Klassieke Schoonheidsbehandeling


Klassieke Schoonheidsbehandeling

Ritmische ontspanning tijdens de Klassieke Dr.Hauschka schoonheidsbehandeling

Deze behandeling begint bij de voeten. Bij een alles omvattende cosmetische en harmoniserende behandeling is het activeren van het warmtemechanisme onontbeerlijk. Een warm voetenbad met Dr.Hauschka saliebad verwarmt niet alleen de voeten, maar ontspant ook de geest. Aansluitend worden de voeten gemasseerd met Fitness Voetcreme. De onderbenen worden gemasseerd met Rozemarijn Lotion of een Dr.Hauschka Bodymilk, die een vitaliserende werking heeft. Een weldadig, warm gevoel zal snel door uw lichaam stromen.

Vervolgens wordt u behaaglijk warm ingepakt en ondergaat u een hoofdhuidmassage, de nekspieren worden losgemaakt en de vermoeidheid wordt uit de haren gestreken, het zorgt ervoor dat u uw dagelijkse beslommeringen vergeet. Na nog een hand- en armmassage te hebben ondergaan, zal uw lichaam totaal ontspannen zijn om te genieten van de verzorgende aanraking van de Dr.Hauschka Therapeute.

De Gezichtsbehandeling

Via een reeks verschillende stappen wordt uw huid gereinigd, versterkt en met compressen verwarmd en gekoeld. Op verzoek worden ook uw wenkbrauwen weer mooi in model ge√ępileerd. Een gezichtsdampbad opent de porieen als voorbereiding op het reinigende Dr.Hauschka Gezichtsmasker. U kunt met volle teugen genieten van de fijne omringende geur van etherische olien, die in de diverse producten zijn verwerkt. En alles is puur ambachtelijk, er wordt geen apparatuur gebruikt.

Het hart van de behandeling is de lymfestimulatie. Deze wordt uitgevoerd met fijne penseelbewegingen en zachte handbewegingen. Door de ritmische bewegingen gaan de lymfeklieren beter werken. Het effect hiervan is dat het zelfreinigende en regulerende systeem van de huid op gang komt en dat het immuunsysteem wordt versterkt. De lymfestimulatie harmoniseert het totale organisme. U kunt zich overgeven aan golven van warme omhulling en behaaglijkheid als u vervolgens ook nog een ritmische decolletemassage met warme olie ondergaat.

Als herboren wakker worden

Een verzorgende gezichtspakking completeert de behandeling en daarna zet uw Dr.Hauschka Therapeute u weer voorzichtig in de wereld. Na het aanbrengen van de Dr.Hauschka dagverzorging volgt er een omhullende en activerende afsluiting van de behandeling. U zult zich als herboren voelen en met nieuwe energie de wereld weer tegemoet treden.

Foto gallerij

Download Prijslijst

Prijslijst_Jasmijn

Acupunctuurpraktijk MPulse

¬©  www.jasmijn-praktijk.nl - Nieuwstraat 6b 3861 AJ  Nijkerk -  T 06 - 1065 4229 -  info@jasmijn-praktijk.nl